بایگانی خرداد ۱۳۹۹ :: filemaker

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

 

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب شامل 48 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، تاریخ و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

انقلاب اسلامی در ایران در شرایطی رخ داد که نظریه‌پردازان انقلاب نقش دین و مکتب را در وقوع انقلاب‌ها منکر شده یا به حداقل رسانده بودند. از سوی دیگر ایران دارای وضعیتی بود که هیچ کدام از نظریه‌پردازان و صاحب‌نظران سیاسی دنیا وقوع انقلاب را در آن نه تنها پیش‌بینی نمی‌کردند، بلکه به‌طور کلی احتمال آن‌را هم ناممکن می‌شمردند.

به هر حال انقلاب رخ داد، به پیروزی رسید و حدود 30سال است که به حاکمیت خود ادامه می دهد. امروز آنچه فراروی ماست کارنامه‌ی 30 ساله‌ی انقلاب اسلامی در حوز‌ه‌های مختلف است. درباره‌ی دستاوردهای انقلاب اسلامی، کتاب‌ها و مقالات فراوانی نوشته شده است و این مسئله را از جهات مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... می‌توان مورد توجه قرار داد.

تدا اسکاچ پل از جمله متفکرانی است که به تحلیل انقلاب‌ها از جمله انقلاب اسلامی ایران پرداخته است؛ وی متولد 1947م در میشگان آمریکاست و دکتری خود را در سال 1976م از دانشگاه هاروارد اخذ کرده است و هم‌اکنون از استادان برجسته دانشگاه کمبریج انگلستان می‌باشد. وی در تحلیل جوامع و انقلاب‌ها در زمره‌ی ساختارگرایان قرار دارد. مطالعه‌ی بسیار جدی و عمیق درباره‌ی سه انقلاب روسیه، چین و فرانسه و مقایسه‌ی آنها با یک‌دیگر و انتشار کتاب‌ها و مقالات متعدد در این حوزه او را در شمار نظریه‌پردازان مطرح در این زمینه قرار داده است. از آنجا که شرایط تاریخی طرح نظریه‌ی اسکاچ‌پل و نیز نوع طرح و تبویب و تدوین وی، به‌ویژه سبک نسبتا موفق وی در بررسی و نقد انقلاب‌ها و تئوری‌های تبیین‌گر آن‌ها، در مجموع باعث شد تا وی، در میان نظریه‌پردازان ساختارگرا و نیز در به‌کارگیری سبک و روش مقایسه‌ی تاریخی خود در تحلیل انقلاب‌های اجتماعی، از شهرت خاصی برخوردار شود، برخی را گمان بر این است که اسکاچ‌پل در این نظریه و روش، پیشرو است.

و ...

فهرست مطالب

مقدمه
پیش‌ زمینه‌ های تحقق انقلاب‌های اجتماعی
نظریه تبیینی اسکاچ‌پل از انقلاب‌ها
اسکاچ‌پل و انقلاب اسلامی ایران
تحول در نظریه‌ی اسکاچ پل
جمع‌بندی
پایان

 

عنوان : نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

فرمت : پاورپوینت

حجم : 432 کیلوبایت

تعداد صفحات : 48 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب شامل 48 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان علوم اجتماعی و تاریخ کاربرد دارد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 48
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی علوم اجتماعی


توضیحات کامل

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

 

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب شامل 48 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، تاریخ و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

انقلاب اسلامی در ایران در شرایطی رخ داد که نظریه‌پردازان انقلاب نقش دین و مکتب را در وقوع انقلاب‌ها منکر شده یا به حداقل رسانده بودند. از سوی دیگر ایران دارای وضعیتی بود که هیچ کدام از نظریه‌پردازان و صاحب‌نظران سیاسی دنیا وقوع انقلاب را در آن نه تنها پیش‌بینی نمی‌کردند، بلکه به‌طور کلی احتمال آن‌را هم ناممکن می‌شمردند.

به هر حال انقلاب رخ داد، به پیروزی رسید و حدود 30سال است که به حاکمیت خود ادامه می دهد. امروز آنچه فراروی ماست کارنامه‌ی 30 ساله‌ی انقلاب اسلامی در حوز‌ه‌های مختلف است. درباره‌ی دستاوردهای انقلاب اسلامی، کتاب‌ها و مقالات فراوانی نوشته شده است و این مسئله را از جهات مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... می‌توان مورد توجه قرار داد.

تدا اسکاچ پل از جمله متفکرانی است که به تحلیل انقلاب‌ها از جمله انقلاب اسلامی ایران پرداخته است؛ وی متولد 1947م در میشگان آمریکاست و دکتری خود را در سال 1976م از دانشگاه هاروارد اخذ کرده است و هم‌اکنون از استادان برجسته دانشگاه کمبریج انگلستان می‌باشد. وی در تحلیل جوامع و انقلاب‌ها در زمره‌ی ساختارگرایان قرار دارد. مطالعه‌ی بسیار جدی و عمیق درباره‌ی سه انقلاب روسیه، چین و فرانسه و مقایسه‌ی آنها با یک‌دیگر و انتشار کتاب‌ها و مقالات متعدد در این حوزه او را در شمار نظریه‌پردازان مطرح در این زمینه قرار داده است. از آنجا که شرایط تاریخی طرح نظریه‌ی اسکاچ‌پل و نیز نوع طرح و تبویب و تدوین وی، به‌ویژه سبک نسبتا موفق وی در بررسی و نقد انقلاب‌ها و تئوری‌های تبیین‌گر آن‌ها، در مجموع باعث شد تا وی، در میان نظریه‌پردازان ساختارگرا و نیز در به‌کارگیری سبک و روش مقایسه‌ی تاریخی خود در تحلیل انقلاب‌های اجتماعی، از شهرت خاصی برخوردار شود، برخی را گمان بر این است که اسکاچ‌پل در این نظریه و روش، پیشرو است.

و ...

فهرست مطالب

مقدمه
پیش‌ زمینه‌ های تحقق انقلاب‌های اجتماعی
نظریه تبیینی اسکاچ‌پل از انقلاب‌ها
اسکاچ‌پل و انقلاب اسلامی ایران
تحول در نظریه‌ی اسکاچ پل
جمع‌بندی
پایان

 

عنوان : نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب

فرمت : پاورپوینت

حجم : 432 کیلوبایت

تعداد صفحات : 48 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 

پاورپوینت نظریه تدا اسکاچ ‌پل درباره انقلاب


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
reza farshi

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها منابع فارسی و انگلیسی دارد ارجاع و پاورقی استاندارد دارد رفرنس دهی استاندارد دارد کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در زمینه تحقیق گارانتی بازگشت وجه دارد

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

کلسیم
لیپید
لیپوپروتئین
مبانی نظری و پیشینه تحقیق
پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها
ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها
مبانی نظری ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها
دسته بندی تغذیه
فرمت فایل doc
حجم فایل 47 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

  • منابع فارسی و انگلیسی دارد.
  • ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
  • رفرنس دهی استاندارد دارد.
  • کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در زمینه تحقیق
  • گارانتی بازگشت وجه دارد.

فرمت : doc

تعداد صفحات : 36

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها

بخشی از متن :

ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها

Bell و همکاران (29) در سال 1992در ایالت مینسوتا آمریکا برای بررسی تأثیر مکمل کربنات کلسیم بر سطح کلسترول سرم بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی، در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور به شکل ضربدری،56 بیمار مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط را 8 هفته تحت رژیم کم چرب و کم کلسترول (step Ι) قرار دادند و سپس برای 6هفته تحت مکمل یاری با کلسیم ( 1200 میلی‏گرم در روز) یا دارونما قرار دادند سپس بیماران یک دوره 6هفته‏ای دیگر به شکل ضربدری تحت مکمل یاری با کلسیم یا دارونما در گروه بعدی قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که در دوره دریافت مکمل کلسیم 4/4درصد کاهش در کلسترول LDL، 1/4% افزایش در کلسترول HDL و 5/6% کاهش در نسبت کلسترول LDL/HDL پدید آمده امّا تغییر معنی‏داری در فشارخون، تری گلیسرید و ApoB یا کلسیم سرمی این بیماران مشاهده نشد. این پژوهشگران نتیجه ‏گیری کردند که کربنات کلسیم تاثیری متوسط در درمان بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط دارد.

Denke و همکاران (25) در سال 1993در ایالت تگزاس برای بررسی تأثیر کلسیم دریافتی بر دفع اسیدهای چرب مدفوع و لیپیدهای سرم در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده بر روی 13مرد سالم مبتلا به هیپرکلسترولمی متوسط، رژیم کم کلسیم (410 میلی گرم در روز) را با رژیم غنی شده از مالات - سیترات کلسیم به همراه 2 مکمل 500 میلی گرمی کلسیم در روز (در کل 2200 میلی گرم در روز) مقایسه کرده و مشاهده کردند که درصد چربی‏های اشباع شده و دفعی در روز از 6% به 13% در افرادی که رژیم غنی شده را رعایت کرده بودند افزایش یافت، امّا تغییری در اسیدهای صفراوی دفع شده مشاهده نشد. رژیم غنی از کلسیم به شکل معنی‏داری کلسترول تام را 6% کلسترول LDL را 11% و ApoBرا 7% در مقایسه با رژیم کم کلسیم کاهش داد، امّا تغییری در کلسترول HDL و ApoA-I مشاهده نشد. نتیجه اینکه غنی‏سازی کلسیم در کاهش کلسترول تام و کلسترول LDL به عنوان عاملی کمکی بر پروفایل لیپیدی می‏تواند مؤثر باشد.

Karanja و همکاران (59) در سال 1994اثر افزایش کلسیم رژیم غذایی را بر مقدار لیپیدها و لیپوپروتئین‏های پلاسما در افراد مبتلا به افزایش فشارخون و افراد سالم بررسی کردند. داوطلبان در 3گروه با دریافت غذایی 1500 میلی گرم در روز (106نفر) و 1000 میلی گرم در روز کلسیم (109 نفر) و گروه شاهد (111 نفر) تقسیم شدند. بررسی مصرف قبل از شروع پژوهش نشان داد که افراد مبتلا به فشارخون بالا دریافت کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین Dکمتری از افراد سالم داشتند (05/0=p). همچنین کلسترول HDL آنها پائین‏تر (014/0=p) و کلسترول LDL آنها بالاتر (01/0=p) بود. در این پژوهش بعد از 12هفته هیچ تغییری در سطح لیپیدها و لیپوپروتئین‏ها مشاهده نشد.

Herman و همکاران (60) در سال 1993ارتباط دریافت مواد معدنی و لیپیدهای سرم را در 43فرد 60سال و بالاتر مورد بررسی قرار داده و سطح کلسترول تام، تری گلیسرید، کلسترول LDL و HDL سرم افرادی که کمتر از دو سوم میزان توصیه شده (RDA) مواد معدنی دریافت می‏کردند را با افرادی که بیش از دو سوم میزان توصیه شده (RDA) مواد معدنی دریافت می‏کردند مقایسه کرده و مشاهده کردند که گروهی که کلسیم کمتری دریافت می‏کردند کلسترول LDL سرمی بالاتری داشتند.

Shahkhalili و همکاران (24) در سال 2001 در ایالات متحده آمریکا در یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور، بر روی 10مرد، اثر شکلات کاکائویی غنی شده با 9/0 گرم کلسیم را بر جذب روده‏ای چربی و سطح چربی‏های خون طی دو دوره دو هفته‏ای به شکل ضربدری بررسی کرده و مشاهده کردند غنی کردن شکلات با کلسیم موجب افزایش چربی مدفوع تا دو برابر و 13% جذب کمتر کره کاکائو می‏شود و انرژی قابل جذب شکلات را تا 9% کاهش می‏دهد، به علاوه این مکمل یاری موجب 15% کاهش در کلسترول LDLپلاسما گردید.

Reid و همکاران (31) در سال 2002در شهر Aucklandنیوزیلند برای تعیین تأثیر مکمل یاری کلسیم به شکل سیترات کلسیم بر غلظت لیپیدهای خون، تعداد 223 زن یائسه را برای 1سال تحت دریافت مکمل کلسیم ( 1گرم کلسیم عنصری به شکل سیترات کلسیم) یا دارونما قرار داده و مشاهده کردند بعد از این مدت، کلسترول HDL و نسبت کلسترول HDL به کلسترول LDL در گروه دریافت کننده کلسیم نسبت به گروه دارونما بیشتر افزایش یافته است. امّا کاهش معنی‏داری در تری گلیسرید و کلسترول LDL مشاهده نشد. پژوهشگران نتیجه گرفتند که مکمل یاری کلسیم در زنان یائسه روی لیپیدهای خون تأثیر مطلوب داشته و نباید کم اهمیت تلقی شود.

..................

...........

....

منابع و مأخذ:

1) Hammond KA. Dietary and clinical assessment in: Mahan LK, Escott-Stumps S, editors. Krause's food, nutrition and diet Therapy. 10th edition. Philadelphia: Saunders 2004. P.424.

2) International Obesity Task Force. WHO. Controlling the global obesity epidemic [serial Online] 2005 [cited 2005 jan 23 ]; Availible from: URL:http://www.who.int/nut/obs.htm

3) Ghassemi H, Harrison G, Mohammad K. An accelerated nutrition transition in Iran. public Health Nutrition. 2002; 5: 145-155.

4) Mokdad AH, Ford E, Bowman BA. Prevalence of obesity, diabetes and obesity related health risk factors. JAMA. 2001; 289: 76-79.

5) نقوی، محسن. سیمای مرگ در چهار استان کشور، سال .1378تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، 1379.

6) Finkelstein EA, Fiebelkorn IC, wang G. National medical spending attributible to overweight and obesity: how much, and who's paying? Health Affairs. 2003; 219-226.

7) Jacqmain M, Doucet E, Despres J, Bouchard C, Tremblay A. Calcium intake, body

composition, and lipoprotein-lipid concentrations in adults. Am J clin Nutr. 2003, 77: 1448-1452.

8) McCarron DA, Morris CD, Henry HJ, stanton JL. Blood presure and nutrient intake in the United States. 1984, 224: 1392-1398.

9) Zemel MB, Shi H, Greer B, Dirienzo D, Zemel PC. Ragulation of adiposity by dietary calcium. FASEB J. 2000; 14: 1132-1138.

10) Buchowski MS, Semenya J, Johnson AD. Dietary calcium intake in lactose meldigesting intolerant and tolerant African-American woman. J Am Coll Nutr. 2002; 21: 47-54.

11) میر میران پ، اسماعیل زاده ا، آزادبخت ل، عزیزی ف. رابطه معکوس بین مصرف شیر با نمایه توده بدنی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 1382، سال پنجم (2): 81-73.

12) Zemel MB, Thompson W, Milstead A, Morris K, Campbell P. Calcium and dairy acceleration of weight and fat loss during energy restriction in obese adults.Obes Res. 2004; 12 (4): 582-90.

13) Loss Ruth JF, Rankinen T, Leon AS, Skinner JS, Wilmore JH, Rao DC, Bouchard C. Calcium intake is associated with adiposity in black and white men and white women of the HERITAGE family study. J Nutr. 2004; 134: 1772-1778.

14) Lin Y, Lyle RM, McCabe LD, McCabe GP, Weaver CM. Dairy calcium is related

to changes in body composition during a two-year exercise intervention in young women. J Am coll Nutr. 2000; 19(6): 754-760.

15) Lovejoy JC, Champagan CM, Smith SR, de Jonge L, Xie H. Ethinic differences in dietary intakes, physical activity, and energy expenditure in middle-aged, premenopausl woman: the healthy transitions study. Am J Clin Nutr. 2001; 47: 90-5.

16) Rossel M, Johansson G, Berglund L, Vessby B, de faire U, Hellenius ML. Association between the intake of dairy fat and calcium and abdominal obesity. Int J Obes Relat Metab Disord. 2004; 28 (11): 1427-34.

17) Saors MJ, Binns C, Laster L. Higher intakes of calcium are associated with lower BMI and waist circumference in Australian aduts: an examination of the 1995 national nutrition survey. Asia Pac J clin Nutr. 2004, 13 (suppl): S85.

18) Sun X, Zemel MB.Calcium and dairy products inhibit weight and fat regain during adlibitam consumption following energy restriction in ap2-agouti transgenic mice. J Nutr. 2004; 134 (11): 3054-60.

19) Levolics Z. Relation between calcium and magnesium intake and obesity. Asia Pac J clin Nutr. 2004; 13 (suppl): S144.

20) Skinner JD, Bounds W, Carruth BR, Ziegler P. Longitudinal calcium intake is negatively related to children's body fat indexes. J Am Diet Assoc. 2003; 103 (12): 1626-31.

21) Carruth B, Skinner J, Coletta F. Does dietary Calcium have a role in body fat mass accumulation in young children. Scond J Nutr. 1994; 43 (suppl 34): 45S.

22) Novotny R, Daida YG, Acharya S. Dairy intake is associated with lower body fat and soda intake with greater weight in adolescent girls. JNutr. 2004; 134 (8): 1905-90.

23) Tanasescu M, Ferris AM, Himmelgreen DA. Biobehavioral factors are associated with obesity in Puertorican children. J Nutr. 2000; 130: 1734-1742.

24) Shahkhalili Y, Murset C, Meirim I, Duruz E, Guinchard S, CavadiniC, Acheson K. Calcium supplementation of chocolate: effect on cocoabutter digestibility and blood lipid in human: Am J Clin Nutr. 2001; 73: 246-52.

25) Denke MA, Fox MM, Schulte MC. Short-term dietary calcium fortification increases fecal saturated fat content and reduces serum lipidsin men. J Nutr. 1993; 123: 1047-1053.

26) Groot PHE, Grose WFA. The effect of oral calcium carbonate administration on serum lipoproteins of children with familial hypercholestrolemia. Eur J Pediatr. 1980; 135: 81-84.

27) Koskinen P, Inkovora J, Ala-kailak k. Effect of calcium P-cholorophenoxyisobutyrate and calcium carbonate on plasma lipids and lipoproteins of patients with hypercholestrolemia. Am J Clin Res. 1977; a: 335-41.

28) Karanja V, Moriss CD, Illinorth DR, Plasma lipids and hypertention: response to calcium supplementation. Am J Clin Nutr. 1987; 45: 60-65.

29) Bell L, Halstenson CE, Halstenson CG. cholesterol-lowering effects of calcium Carbonate in patients with mild to moderate hypercholestrolemia. Arch Intern Med. 1992; 152 (12): 2441-40

30) Papakonstantinou E, Flatt WP, Huth PJ, Harris RBS. High dietary calcium reduces body fat Contet, digestibility of fat, and vitamin D in rats. obes Res. 2003; 11: 387-394.

31) Reid IR, Mason S, Horne A, Ames R, Clearwater J, Bava U,Orr-Walker B, Wu F, Evans MC, Gamble GD. Effects of calcium supplementation on Serum lipid Concentration in normal older women: a randomized controlled trial. Am J Med. 2002; 112 (5): 343-7.

32) انتظاری م، طالبان ف، کیمیاگر س، سیاسی ف، محرابی ی، حوادبی ا، وفا م، بررسی تأثیر مصرف مکمل کلسیم بر سطح لیپوپروتئین‏های سرم در زنان سالم 30-18ساله. علوم پیراپزشکی. 1382؛ سال اول: 50-42.

33) Shapses SA, Hashka S, Heymsfield SB. Effect of calcium supplementation on weight and fat loss in women. J Clin Endocrinol Metab. 2004; 89: 632-637.

34) Mitchell WD, Fyfe T, Smith DA. The effect of oral calcium on cholesterol metabolism. J Atherosclerosis Res. 1968; 8: 913-22.

35) کلانتری ن، غفارپور م. طرح جامع مطالعات الگوی مصرف مواد غذایی خانوار و وضعیت تغذیه‏ای کشور. گزارش ملی .81-1379. تهران: انیستیتو تحقیقات تغذیه‏ای و صنایع غذایی کشور، 1383.

36) Anderson JJB. Minerals. In: Mahan LK, Escott-stump S, editors. Krause's food, nutrition and diet therapy. 10th ed. philadelphia: Saunders 2004. P. 120-163.

37) عزیزی ف. مطالعه قند و لیپید تهران. تهران. مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم، 1380.

38) Nieves JW. Osteoporosis: the role of micronutrients. Am J Clin Nutr. 2005; 81 (5): 1232S-1239S.

39) Miggiano GA, Gagliardi L. Diet, nutrition and bone health. Clin Ter. 2005; 156 (1-2): 47-56.

40) Weaver CM. Calcium requirements of physically active people. Am J Clin Nutr. (Suppl): 579S-84S. 2 2000, 72 )

41) Zozaya JL. Nutrition factors in high blood pressure. J Hum Hyperten. 2000, 14 suppl 1: S100-40.

42) Cappuccio FP, Kalaitzidis R, Duneclifts F, Eeastwood JB. Kidney stones and bone metabolism. J Nephrol. 2000; 13 (3): 169-77.

43) Atallah AN, Hofmeyr GJ, Duley L. Calcium supplemetation during pregnancy for Preventing hypertensive disorders and related problems. Cochrane Database of Systematic Reviwes. 2000: CD001059.

44) Bergel E, Belizan JM. A deficient maternal calcium intake during pregnancy increases blood pressure of the offspring in adult rats. Am J Obsetet Gynecol. 2002; 109: 540-545.

45) Belizan JM, Villar J, Repke J. The relationship between Calcium intake and pregnancy induced hypertention: up-to-date evidence. Am J Obstet Gynecol. 1988; 158: 898-902.

46) Wahl C, Hess B. Kidney Calciuli is nutrition a trigger or treatment? Ther Umsch. 2000; 57 (3): 138-45.

47) Presne C, Monge M, Bataille P, Esper N, Choukroun G, Fouriner A. Randomized trials in the prevention of recurrent calcium oxalate stones. Nephrologie. 2003; 24 (6): 303-7.

48) Taylor EN, Curhan GC. Role of nutrition in the formation ofcalcium-Containing

Kidney Stones. Nephron Physiol. 2004; 98 (2): 55-62.

49) Hess B. Nutritional aspects of stone disease. Endocrinol Metab Clin North Am. 2002; 31 (4): 1017-30.

50) Ahmed FE. Effect of diet, life style, and otherenviromental/chemopreventive factors on Colorectal cancer development,and assessment of the risks J Environ Sci Health C Environ Carcing Ecotoxical Rev. 2004; 22 (2): 91-147.

51) Chan JM, Gann PH, Giovannucci EL. Role of diet in prostate cancer development and progression. J Clin Oncol. 2005; 23 (32): 8152-60.

52) Gross MD. Vitamin D and Calcium in the prevention of prostate and Colon Cancer: new approaches for the identification of needs. J Nutr. 2005; 135 (2): 326-31.

53) Moorman PG, Terry PD.Composition of dairy products and the risk of breast cancer a reviwe of the litriture. Am J Clin Nutr. 2004; 80 (1): 5-14.

54) شهبازی پ، ملک نیا ن. بیوشیمی عمومی. تهران: موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران؛ 1378.

55) Krummel DA: Medical nutrition therapy in cardiovascular disease. In: Mahan LK, Escott-Stump S, editors. Krause's food, nutrition and diet therapy. 10th ed. Philadelphia: Saunders 2004. p. 860-990.

56) هنری، جان برنارد. تشخیص و پیگیری بالینی بیماری‏ها به کمک روش‏های آزمایشگاهی، آزمایشگاه بالینی و بیوشیمی بالینی. ترجمه مژگان عسکری، رویا ستاره شناس، نریر آزموده اردلان، نسرین شایانفر، [تهران]: موسسه انتشاراتی اندیشه رفیع، 1381.

57) Mann J. Diseases of the heart and circulation: the role of dietary factors in aetiology and management. In: Garrow Js, James WPT, Ralph A. Human nutrition and dietetics. 10th ed. London: Churchill Livingstone; 2000. p. 689-714.

58) Rifal N, Bachorik P, Alberts JJ. Lipids, lipoproteins and apolipoproteins. In: Burits CK, Ashwood ER. Titz fundamentals of clinical chemistry. 5th ed. Philadelphia: Saunders; 2001. P. 462-493.

59) Karanja N, Morris CD, Rufolo P, Snyder G, Illingworth DR, McCarron DA. Impact of calcium in the diet on nutrient consumption, Plasma lipids, and lipoproteins in humans. Am J Clin Nutr. 1994; 59: 900-7.

60) Herman J, Arquitt A, Hanson C. Relationships between dietary minerals and plasma lipids and glucose among older adults. J Nutr Elder. 1993; 12: 1-14.

61) Bostick RM, Fosdick L, Grandits GA, Grambsch P, Gross M, LouisTA. Effect of calcium supplementation on serum cholesterol and blood pressure: a randomized, double blind, placebo-controlled, Clinical trial. Arch Fam Med, 2000, 9 (1): 31-8.

62) Vaskonen T, Mervaale E, Sumuvuori v, seppanen-Laakso T, KarppanenH. Effect of calcium and plant steroles on serum lipids in obese Zucker rats on a low-fat diet. Br J Nutr. 2002, 87 (3): 239-45.

63) Azizi F, Mirmiran P, Azadbakht L. Predictors of cardiovascular risk factors in Tehranian adolescents: Tehran lipid and glucose study. Int J Vitam Nutr Res. 2004; 74 (5): 307-12.

64) Ditscheid B, Keller S, Jahreis G. Cholesterol metabolism is affected by calcium phosphate supplementation in humans. J Nutr. 2005; 137 (7): 1678-82.

65) Biong AS, Muller H, Seljeflot I, Veierod MB, Pedersen JI. A comparison of the effects of cheese and butter on serum lipids, haemostatic variables and homocystein. Br J Nutr. 2004; 92 (5): 791-7.

66) Davies KM, Heaney RP, Recker RR, Lappe JM, Barger-Lux J, Rafferty K, Hinders S. Calcium intake and body weight. J Clin Endocrinol Metab. 2000; 85: 4635-4638.

67) Melanson EL, Sharp TA, Schneider J. Relation between calcium and fat oxidation in adult humans. Int J Obes Relat Metab Disord. 2003; 27: 196-203.

68) Ilich JZ. A lighter side of Calcium: role of Calcium and dairy foods in body weight. Arch Hig Rada Toksikol. 2005; 56 (1): 33-80.

69) Azadbakht L, Mirmiran P, Esmaillzadeh A, Azizi F. Dairy consumption is inversely associated with the prevalence of the metabolic syndrome in Tehraniane adults. Am J Clin Nutr. 2005; 82 (3): 523-30.

70) Venti CA, Tataranni A, Salbe AD. Lack of relationship between calcium intake and body size in an obesity-prone population. J Am Diet Assoc. 2005; 105: 1401-1407.

71) Marques-Vidal P, Goncalves A, Dias CM. Milk intake is inversely related to obesity in men and in young women: data from the portuguese health interriew surrey 1998-1999. In J Obes. 2006; 30 (1): 88-93.

72) Dixon LB, Pellizzon MA, Jawad AF, Tershakovec AM. Calcium and dairy intake and measures of obesity in hyper-and normocholestrolemic children. Obes Res. 2005; 13: 1727-1738.

73) Paradis S, Cabananc M. Calcium deficiency can not induce Obesity in rats. Physiol Behav. 2005; 85 (3): 259-64.

74) Thompson WG, Rostad Holdman N, Janzow DJ, Slezak JM, MorrisKL, Zemel MB. Effect of energy-restricted diets high in dairy products and fiber on weight loss in obese adults. Obes Res. 2005; 13 (8): 1344-53.

75) Zemel MB, Richards J, Mathis S, Milstead A, Gebhardt L, Silva E. Dairy augmentation of total and central fat loss in obese subjects. Int J Obes. 2005; 29 (4): 388-90.

76) Jacobsen R, Lorenzen JK, Tourbos, krog-Mikkelsen I, Astrup A. Effect of short-term high dietary calcium intake on 24-h energy expenditrue, fat Oxidation and fecal fat excretion. Int J Obes. 2005; 29 (3): 292-301.

77) Reid IR, Horne A, Mason B, Ames R, Bava U, Gamble GD. Effect of Calcium supplementation on body weight and blood pressure in normal older women: a randomized controlled trial. J Clin Endocrinol Metab. 2005; 90: 3824-3824.

78) Harvey-Berino J, Casey Gold B, Louber R, Starinsk A. The impact of calcium and dairy product consumption on weight loss. Obes Res. 2005; 13 (10): 1720-1726.

79) Zemel MB, Richards J, Milstead A, Campbell P. Effect of calcium and dairy on body composition and weight loss in african-american adults. Obes Res. 2005; 13 (7): 1218-1225.

80) World Health Organization (WHO). Physical status: the use and interpretation of anthropometry. Tech. Rep. Ser. # 854. Geneva: 1995.

81) Dumin JVGA, Wormersley J. Body fat assessed from total body density and its estimation from skinfold thickness: Measurments on 481 men and women aged from 16-72 years Br J Nutr. 1974; 32: 77.

82) Freidwald WT, Levy RI, Fredrickson DS. Estimation of the concentration of LDLc in plasma, without use of the preprative ultracentrifuge. Clin Chem. 1972; 18: 499-502.

83) موحدی آ، روستا ر. جدول ترکیب مواد غذایی. تهران: انیستیتو تحقیقات و صنایع غذایی کشور، 1379.

84) غفارپور م، هوشیار راد آ، کیانفر ه. راهنمای مقیاس‏های خانگی، ضرایب تبدیل و درصد خوراکی مواد غذایی. تهران: نشر علوم کشاورزی، 1378.

85) Willett W, Giovannucci E. Epidemiology of diet and cancer risk. In: Shils ME, Shike M, Ross AC, Caballero B, Causins RJ, editors. Modern nutrition in health and disease. 10th ed. Philadelphia: Lippincott wilkins 2006. p. 1267-89.

86) Renaud S, Ciavatti M, Thevenon C, Ripoll JP. protective effects of dietary calcium and magnesium on platelet function and atherosclerosis in rabbits fed saturated fat. Atherosclerosis. 1983; 47: 187-98.

87) Dougherty RM, Iacono JM. Effects of dietary Calcium on blood and tissue Lipids, tissue phospholipids, calcium and magnesium levels in rabbits fed diets containing beef tallow. J Nutr 1979; 109: 1934-45.

88) Diersen-Schade DA, Richard MJ, Jacobson NL. Effects of dietary calcium and fat on cholesterol in tissues and feces of young goats. J Nutr 1984; 114: 2292-300.

89) Foley MK, Galloway ST, Luhman CM, Faidley TD, Beitz DC. Influence of dietary calcium and cholecalciferol on composition of plasma lipids in young pigs. J Nutr 1990; 120: 45-51.

90) Koskinen P, Inkovaara J, Ala-Kaila K, Salo M, Nikkari T. Effect of calcium

P-chlorphenoxyisobutyrate and calcium carbonate on plasma lipids and lipoproteins of patients with hyperlipoproteinmia. Ann Clin Res 1977; 9: 335-41.

91) هارپر، هرولد آنتونی. بیوشیمی هارپر. ترجمه الهه نوروزی، منیر میرایی، شقایق عزیززاده. [تهران]: موسسه فرهنگی انتشاراتی تیمورزاده، 1379.

92) Scheafer EJ. Lipoproteins, nutrition, and heart disease. Am J Clin Nutr 2002: 75: 191-212.

93) Goebel PN, Peter H, Mueller SK, Hand I. Neuroticsm, other personality variables, and serum lipid levels in patients with anxiety disorders and normal controls. Int J Psychiatry Med. 1998; 28 (4): 449-62.

94) Strauss-Blasche G, Ekmekcioglu C, Marktt W. Serum lipids responses to a respite from occupational and domestic demands in Subjects with varying levels of stress. J Psychosom Res 2003; 55 (6): 521-4.

95) Rajpathak SN, Rimm EB, Rosner B, Willett WC, Hu FB. Calcium and dairy intakes in relation to long-term weight gain in US men. Am J Clin Nutr 2006; 83; 18-23.

96) Gunther CW, Legowski PA, Lyle RM, McCabe GP, Eagan MS, Peacock M, Teegarden D. Dairy products do not lead to alternation in body weight or fat mass in young women in a 1-year intervention. Am J Clin Nutr 2005; 81: 751-756.

97) Barr SI. Increased dairy product or calcium intake: is body weight or composition affected in human? J Nutr 2003; 133: 245S-248S.

98) Bolland MJ, Grey AB, Gamble GD, Reid IR. Association between primary hyperparathyroidism and increased body weight: a meta-analysis. J Clin Endocrinol Metab 2005; 90: 1525-1530.

99) Sakhaee kh, Maalouf NM. Editorial: Dietary calcium, obesity and hypertention-the end of the road? J Clin Endocrinol Metab 2005; 90 (7): 4411-4413. (Letters to the editor).

100) Lanou AJ. Data do not support recommending dairy products for weight loss. Obes Res 2005; 13 (1): 191. (letters to the editor(.

101) National Institutes of Health. NIH. Supplemental calcium in overweight people. [Serial on line ] 2002 Feb [cited 2006 May]; Available from : URL: http:// Clinicaltrials .gov/ct/gui/show/NCT00030238?order=1

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‏ ها

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
reza farshi

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر .DAS 1976 DAS 1976

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976

دانلود پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976
پرسشنامه سازگاری زن و شوهر 
پرسشنامه
سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل docx
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 5

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیرDAS 1976

 

روایی:دارد

 

پایایی:دارد

 

نمره گذاری وتفسیر : دارد

 

منبع: دارد

 

 

پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS

این مقیاس یک ابزار 32 سوالی برای ارزیابی کیفیت رابطۀ زناشویی از نظر زن و شوهر یا هر دو نفری است که با هم زندگی می کنند. این ابزار برای چند هدف ساخته شده است. می توان با بدست آوردن کل نمرات ، ازاین ابزار برای اندازه گیری رضایت کلی در یک رابطۀ صمیمانه استفاده کرد. تحلیل عاملی نشان می دهد که این مقیاس چهار بعد رابطه را می سنجد. این چهار بعد از این قرار است: رضایت دو نفری ، همبستگی دو نفری ، توافق دو نفری و ابراز محبت. با تغییراتی در این ابزار می توان از آن برای مصاحبه نیز استفاده کرد.

هنجارها
«مقیاس سازگاری زن و شوهر» با استفاده ازاین گروه نمونه مرکب از اشخاص متأهل (218 n=) و افراد مطلقه (94n=) ساخته شد. متوسط سن افراد متأهل 1/35 سال و متوسط افراد مطلقه کمی کمتر ، یعنی 4/30 سال بود. مدت ازدواج گروه نمونۀ افراد متأهل 2/13 سال و متوسط طول ازدواج افراد مطلقه و گروه نمونه 5/8 سال بود. نمرۀ میانگین کل «مقیاس سازگاری زن و شوهر» برای افراد متأهل 8/114 و انحراف معیار آن 8/17 بود. نمرۀ میانگین برای گروه مطلقه ها 7/70 و انحراف معیار آن 8/23 بود.
 

دانلود پرسشنامه سازگاری زن و شوهر اسپنیر DAS 1976

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
reza farshi

دانلود پاورپوینت ده مدل جدید کسب و کار

دانلود پاورپوینت ده مدل جدید کسب و کار برای این دهه جهت رشته کسب و کار در 82 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 


پاورپوینت به زبان انگلیسی

مدل کسب و کار (به انگلیسی: Business model) پایه و اساس روش یک سازمان برای ایجاد ارزش، نحوه انتقال و کسب آن را شرح می‌دهد.[۲] این ارزش می‌تواند، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی یا در موضوعات دیگر باشد. گاهی به فرایند ساخت مدل کسب و کار و ایجاد تغییرات در آن، نوآوری در مدل کسب و کار می‌گویند که خود قسمتی از استراتژی تجاری می‌باشد.

 

 

 


فهرست مطالب:
1. Localized Low-Cost Business Model
2. One-Off Experience Business Model
3. Beyond Advertising Business Model
4. Markets Are Conversations Business Model
5. Low-Budget Innovation Business Model
6. Community-Funded Business Model
7. Sustainability-Focused Business Model
8. Twisted Freemium Business Model
9. Unlimited Niches Business Model
10. In-Crowd Customers Business Model

دانلود پاورپوینت ده مدل جدید کسب و کار برای این دهه

دانلود پاورپوینت ده مدل جدید کسب و کار برای این دهه


مشخصات فایل

تعداد صفحات 82
حجم 9235 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی کاریابی و کارآفرینی


توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت ده مدل جدید کسب و کار برای این دهه جهت رشته کسب و کار در 82 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 


پاورپوینت به زبان انگلیسی

مدل کسب و کار (به انگلیسی: Business model) پایه و اساس روش یک سازمان برای ایجاد ارزش، نحوه انتقال و کسب آن را شرح می‌دهد.[۲] این ارزش می‌تواند، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی یا در موضوعات دیگر باشد. گاهی به فرایند ساخت مدل کسب و کار و ایجاد تغییرات در آن، نوآوری در مدل کسب و کار می‌گویند که خود قسمتی از استراتژی تجاری می‌باشد.

 

 

 


فهرست مطالب:
1. Localized Low-Cost Business Model
2. One-Off Experience Business Model
3. Beyond Advertising Business Model
4. Markets Are Conversations Business Model
5. Low-Budget Innovation Business Model
6. Community-Funded Business Model
7. Sustainability-Focused Business Model
8. Twisted Freemium Business Model
9. Unlimited Niches Business Model
10. In-Crowd Customers Business Model


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
reza farshi

مقاله بررسی علم رباتیک

مقاله بررسی علم رباتیک

فرمت فایل : docx

تعداد صفحات : 31

حجم فایل : 911

گروه فایل : رباتیک

مقاله بررسی علم رباتیک

دانلود مقاله بررسی علم رباتیک، انواع رباتها و آشنایی با دانش و فناوری وابسته به ابزارهای مکانیکی کنترل شونده به وسیله رایانه

فهرست مطالب

پیشگفتار

چکیده (فارسی)

مقدمه

ویژگی های یک روبات

اندام شناسی روبات های انسان نما

حرکت در ربات

تعریف ربات

ریشه واژه ربات

قوانین ربوتیک

دسته بندی ربات ها

ساختار عمومی یک ربات

برنامه نویسی در ربات

تقسیم بندی تاریخی ربات ها

سنسورها در ربات

تاریخچه ربات

درباره ربوکاپ

خلاصه مطالب

واژه نامه

منابع

چکیده (انگلیسی)

==================

بررسی رباتیک و کنترل رباتها

چکیده:

رباتیک دانش وابسته به ابزارهای مکانیکی کنتزل شونده به وسیله رایانه می باشد. در اینجا ما شما را با انواع ربات ها از قبیل ساده و پیچیده و ربات هایی که دارای حس گر هستند آشنا می کنیم و خواهیم گفت که ربات ها توسط ریزپردازشگرها و ریزکنترل گرها کنترل می شوند. همچنین ویژگی های یک روبات را مطالعه می کنیم.

حرکت در ربات ها مسئله قابل توجهی است و ربات ها را می توان مکرراً برنامه ریزی کرد و چند کاره می باشند و کارآمد و مناسب برای محیط اند. در آخر شما را با تاریخچه Robocup آشنا خواهیم نمود.

هدف این مقاله بررسی علم رباتیک و آشنایی با دانش و فناوری وابسته به ابزارهای مکانیکی کنترل شونده به وسیله رایانه می باشد چون بعضی ها بدین باورند که ربات ها حتماً ماشین های سیار انسان نما هستند که تقریباً قابلیت انجام هر کاری را دارند.

انتظار می رود مطالب این مقاله برای خواننده ای که آشنایی مقدماتی با ربوتیک و یا اصلاً آشنایی ندارد به سادگی قابل فهم باشد.

به منظور آشنایی خوانده به ربوکاپ نیز مطالبی در این مورد در پایان بیان نموده ایم.

ویژگیهای یک روبات

یک روبات دارای سه مشخصه زیر است.

1) دارای حرکت و پویایی است.

2) قابلیت برنامه ریزی جهت انجام کارهای مختلف را دارد.

3) بعد از اینکه برنامه ریزی شد قابلیت انجام وظایفش را به صورت خودکار دارد.

ممکن است روزی فرا برسد که روباتها جای انسانها را در انجام کارها بگیرند. حتی بعضی از آنها ممکن است به صورت محافظ شخصی از جان انسانها در مقابل خطرات احتمالی حفاظت کنند.

اندام شناسی روبات های انسان نما

در سال 1950 دانشمندان تصمیم گرفتند شکلی از رباتهای دو پا را درست کنند که از لحاظ فیزیکی شبیه انسان باشند. این گونه روباتها متشکل از دو بازو و دو پا هستند. که دستها و پاها به صورت متقارن و شبیه بدن انسان در سمت راست و چپ ربات قرار گرفته اند. ...

سنسورها در ربات

در اتوماسیون سخت (Hard Automation) که در آن یک ماشین وظیفه مشخص را همان گونه که در صنع مورد نیاز است انجام می دهد، نیازی به هوشمند بودن سیستم نیست. اما برای رسیدن به اتوماسیون هوشمند (Inteligent Automation) به دو جزء کلیدی نیازمندیم:

هوش مصنوعی و سیستم سنسوری

به کمک این دو می توان به ربات های صنعتی با کاربردهایی در نقاشی، جوشکاری، حمل و نقل و مونتاژ رسید که قدرت انجام کارهای پیچیده، تشخیص و تفکیک را دارا هستند.

سنسورها اغلب برای درک اطلاعات تماسی، تنشی، مجاورتی، بینایی و صوتی به کار می روند. عملکرد سنسورهای بدین گونه است که با توجه به تغییرات که نسبت به آن حساس هستند، سطوح ولتاژی ناچیزی را در پاسخ ایجاد می کنند، که با پردازش این سیگنال های الکتریکی می توان اطلاعات دریافتی را تفسیر کرده و برای تصمیم گیری های بعدی از آن ها استفاده نمود.

...

مبلغ : 5000 تومان

دانلود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
reza farshi
تبلیغات رایگان - درچ رایگان آگهی و تبلیغاتدانلود آهنگ جدید free link exchange